top of page

THE EXPERIENCE

What to expect for our time together

Een artistieke viering van jou, voor jou

BOUDOIR

Een boudoir shoot is een bijzonder cadeau voor jezelf, misschien iets wat je maar één of twee keer in je leven doet. Het kan spannend zijn om voor de camera te staan, vooral tijdens een boudoir shoot. Maar maak je geen zorgen, ik begrijp het en sta klaar om je te begeleiden. Samen creëren we kunst waarin jouw lichaam centraal staat, zodat je trots kunt zijn op de foto's die we maken.

Een boudoir shoot is een waardevol moment dat je wilt koesteren. Door de foto's tastbaar te maken, krijgen ze pas echt betekenis. De afdrukken zorgen voor een blijvende herinnering, een kunstwerk waar je elke dag van kunt genieten. Ik bied prachtige luxe printproducten aan die perfect passen bij jouw boudoir shoot.

Boudoir op het strand

INVESTMENT

let's make some art togheter 

De investering bestaat uit twee delen. De sessie en het eindproduct. Tijdens de reveal sessie kies jij welke foto's je graag wilt ontvangen en op welke manier. Je kunt er voor kiezen je foto’s te laten printen. Hiervoor heb ik een selectie van de mooiste producten gemaakt, zoals albums, baklijsten en folio boxen. De afbeeldingen die gekozen worden voor de prints ontvang je ook digitaal in lage resolutie.

A SHOOT STARTS AT €650
(inclusief de sessie prijs)

De uiteindelijke investering hangt af

van de producten die je selecteert, maar het start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen de mogelijkheden bespreken.

De investering bestaat uit twee delen. De sessie en het eindproduct. De sessie wordt voorafgaand van de shoot voldaan en is inclusief:

Strand boudoir shoot

THE SESSION

Een artistieke viering van jou,
voor jou

 • Consult 

 • Tips & tricks

 • Coaching

 • Lingerie wardrobe

 • The shoot

 • Reveal party

BEDRAAGT €289

Boudoir in noord-holland

THE ART

Let's make some art togheter 

Bijkomend aan de sessie prijs, koop je de producten/foto's apart. Tijdens de reveal party kies jij de mooiste foto's uit en bepaal je wat je met je foto's wilt. Wil je een mooi album of een grote print aan de muur? We stellen de producten helemaal samen zoals jij dit graag wilt. We zorgen er voor dat het helemaal past bij jou!

Tijdens ons kennismakingsgesprek neem ik je mee in de mogelijkheden en prijzen van de producten

 • Albums vanaf           475

 • Folioboxen vanaf     300

 • Wall-Art vanaf        350

 • Losse Prints vanaf   95

THE PROCES

HOW IT WORKS

Kennismaken

i

Ik wil super graag weten wie jij bent en jij waarschijnlijk ook wie ik ben. Ik vind het heel belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij en de shoot, daarom plan ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
 
Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we wat je wensen zijn. Ik leg je alles uit en samen gaan we kijken hoe we de mooiste foto's van jou kunnen maken. 
 
Heb je nog vragen? Tijdens dit gesprek neem ik deze allemaal met je door.

ii

Before hand

Yes!! De datum staat voor de shoot is gepland. Uiteraard kijk je onwijs uit naar dat moment.
 
Wellicht wil jij jezelf verwennen met een nieuw setje lingerie of misschien verzamel je vast boudoir foto's ter inspiratie op Pinterest of Instagram. Het is in ieder geval super leuk om er vast lekker mee bezig te zijn tot het zo ver is!
 
Heb jij tussendoor vragen? Je mag mij altijd een appje sturen!

iii

BIG DAY

It's shooting day! Vandaag gaan we samen aan de slag om de mooiste foto’s van jou te maken!
 
Het is super logisch dat je het spannend vind, dat hoort er een beetje bij! Maar maak je geen zorgen ik ga je helpen!
 
Voor af gaand van de shoot drinken we even wat en kijken we naar de setjes lingerie die je graag aan wilt. Tijdens de shoot help ik je met poseren dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.
 
De sfeer is ontspannen en het wordt vooral heel gezellig!

IV

Reveal Party

Na de shoot plannen wij een datum voor de reveal party.
Een reveal party is een heel bijzonder moment, want dit is het moment dat jij de foto's voor het eerst te zien krijgt. Hier maken we een feestje van!
 
Tijdens de party kan jij kiezen welke foto's en/of producten jij graag wilt kopen. Je kan kiezen uit minimaal 50 foto's van jou shoot, je kiest de foto's die jij het allermooiste vind.

V

The Art

Dit is het moment dat jij je gekozen product in ontvangst neemt! Door de foto’s na een shoot werkelijk in je handen te kunnen houden komen ze pas echt tot leven. Het is een ode aan je lijf in het hier en nu, blijvend in de toekomst met een prachtige herinnering. Een echt kunstwerk!

TESTIMONIAL

Nog steeds aan het nagenieten van deze mooie dag. Samen met Marjon een boudoir shoot gehad in mijn favoriete bos, zo tof! In het begin ietwat onwennig maar als snel zorgde Marjon ervoor dat ik volledig mezelf kon zijn. Marjon heeft oog voor mooie composities en licht, en dat is duidelijk terug te zien aan de foto's! Marjon heeft mij een kant van mezelf laten zien die ik nog niet kende. Twijfel niet om een boudoir shoot te plannen bij deze vakvrouw!

Fabiene

Margreet_-10.jpg

RELEASE YOUR INNER WILD SIDE

EEN ODE AAN JE LIJF
EEN PRACHTIGE HERINNERING 
EEN ECHT KUNSTWERK 

Zwangerschapshoot
Boudoir in Zuidermeer

"Capture moments, create memories, and cherish them forever."

Detail shot
Portret shoot in Amsterdam
Boudoir fotoshoot op het strand

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • WAAR VINDT EEN BOUDOIR SHOOT PLAATS?
  Een boudoir shoot kan op vele locaties zowel binnen als buiten. Samen zullen wij gaan kijken welke locatie het beste past bij jouw wensen. Zo kan het gewoon veilig bij jouw thuis in je eigen omgeving. En ik beloof je "elke woning heeft mooie plekjes". Liever buiten een shoot met een prachtige golden hour? Dit kan van April tot oktober. Daarnaast zijn er vele gave industriële locaties die je kan huren voor je shoot. Opties genoeg, right? Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we alle opties door.
 • VOOR WIE IS EEN BOUDOIR SHOOT?
  Een boudoirshoot is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Vrouwen zoals jij en ik. Zwanger, verloofd, single, als cadeau voor je parnter. Boudoir past bij elk moment in je leven.
 • MAG IK IEMAND MEENEMEN NAAR DE FOTOSHOOT?
  Mijn eerlijke antwoord is; Liever niet. Tijdens de shoot wil ik me volledig richten op jou en ik wil natuurlijk graag dat jij je volledig focust op jezelf en mij. Extra gezelschap kan afleidend zijn en de focus verstoren.
 • HOE VER VAN TE VOREN MOET IK BOEKEN?
  Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Het is slim om ruim van tevoren te boeken, vooral als je van plan bent iemand te verrassen of als je in blijde verwachting bent. Niets is zo teleurstellend als mijn agenda vol zit en we je wensen niet kunnen vervullen. Houd er rekening mee dat de levertijd van de eindproducten doorgaans 6 tot 8 weken is, dus vroeg boeken heeft zo zijn voordelen. Maar hey, maak je geen zorgen! Als je last-minute iets wilt regelen, stuur me gerust een berichtje. Wie weet kunnen we alsnog iets moois voor je plannen!
 • IK WEET NIET WELKE POSES IK MOET AANNEMEN OP DE FOTO, EN NU?
  Geen idee welke poses het beste bij jou passen? Geen paniek! Met mijn uitgebreide ervaring in poseren zal ik je volledig begeleiden. Samen vinden we moeiteloos de poses die jouw persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelen. Dus leun achterover, ontspan en laat mij de regie nemen voor die geweldige poses op jouw foto's!
bottom of page