top of page
iris-3 2.JPG

CONTACT

Wat leuk dat je de stap zet om contact op te nemen! Het feit dat je vertrouwt op je intuïtie en hier bent, maakt dit moment extra speciaal.

Neem snel de tijd om het onderstaande contactformulier in te vullen. Ik sta te popelen om binnen 48 uur te reageren en jouw vragen te beantwoorden. Laten we samen van dit moment iets moois maken!

MIJN MISSIE

JOU LATEN ZIEN HOE MOOI JE BENT

-XXX-
Marjon

Bedankt voor de inzending!

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • WAAR VINDT EEN BOUDOIR SHOOT PLAATS?
  Een boudoir shoot kan op vele locaties zowel binnen als buiten. Samen zullen wij gaan kijken welke locatie het beste past bij jouw wensen. Zo kan het gewoon veilig bij jouw thuis in je eigen omgeving. En ik beloof je "elke woning heeft mooie plekjes". Liever buiten een shoot met een prachtige golden hour? Dit kan van April tot oktober. Daarnaast zijn er vele gave industriële locaties die je kan huren voor je shoot. Opties genoeg, right? Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we alle opties door.
 • VOOR WIE IS EEN BOUDOIR SHOOT?
  Een boudoirshoot is voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Vrouwen zoals jij en ik. Zwanger, verloofd, single, als cadeau voor je parnter. Boudoir past bij elk moment in je leven.
 • MAG IK IEMAND MEENEMEN NAAR DE FOTOSHOOT?
  Mijn eerlijke antwoord is; Liever niet. Tijdens de shoot wil ik me volledig richten op jou en ik wil natuurlijk graag dat jij je volledig focust op jezelf en mij. Extra gezelschap kan afleidend zijn en de focus verstoren.
 • HOE VER VAN TE VOREN MOET IK BOEKEN?
  Wil je zeker zijn van een plekje in mijn agenda? Het is slim om ruim van tevoren te boeken, vooral als je van plan bent iemand te verrassen of als je in blijde verwachting bent. Niets is zo teleurstellend als mijn agenda vol zit en we je wensen niet kunnen vervullen. Houd er rekening mee dat de levertijd van de eindproducten doorgaans 6 tot 8 weken is, dus vroeg boeken heeft zo zijn voordelen. Maar hey, maak je geen zorgen! Als je last-minute iets wilt regelen, stuur me gerust een berichtje. Wie weet kunnen we alsnog iets moois voor je plannen!
 • IK WEET NIET WELKE POSES IK MOET AANNEMEN OP DE FOTO, EN NU?
  Geen idee welke poses het beste bij jou passen? Geen paniek! Met mijn uitgebreide ervaring in poseren zal ik je volledig begeleiden. Samen vinden we moeiteloos de poses die jouw persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelen. Dus leun achterover, ontspan en laat mij de regie nemen voor die geweldige poses op jouw foto's!
bottom of page