top of page
boudoirnoordholland

THE STORY OF

BOUTIQUE
STUDIO LUX

Als fotograaf is het voor mij een feestje om op zoveel verschillende plekken te mogen werken! Elke locatie heeft zijn eigen unieke charme, en dat is precies waarom ik ervoor kies om niet te werken met een vaste studio. Voor elke shoot zoeken we naar de perfecte match, en ook voor deze sessie hebben we weer de perfecte locatie gevonden.

Tijdens ons kennismakingsgesprek vertelde ze mij dat ze haar foto's een frisse uitstraling wilde geven, bij voorkeur zonder al te veel donkere beelden en het liefst op een locatie met mooie ramen. Na wat speurwerk kwamen we uit bij de geweldige studio van Lindy van Rossem; Boutique Studio Lux in Brabant.

Voor ons beiden was het een stukje rijden, but it was worth it! We konden een groot deel van de weg gezellig samen rijden, wat het alleen maar leuker maakte. Bij aankomst stond Lindy ons al op te wachten om ons te verwelkomen. We hadden alle tijd om in alle rust aan de slag te gaan met het creëren van prachtige foto’s in deze fijne studio.

Tijdens de reveal sessie koos deze prachtige vrouw voor een album en twee uitvergrotingen op Fine-Art papier, die nu een prachtige plek in haar huis hebben gekregen.

En wat een geluk, ik mag een aantal van deze prachtige beelden met jullie delen!

iris-4.jpg

RELEASE YOUR INNER WILD SIDE

LET'S CAPTURE YOUR
MOST AUTHENTIC SELF

bottom of page