top of page
Zuidermeer.jpg

BOUDOIR 

DROOM LOCATIE

Hallo daar!

Ik wil graag met je praten over de mogelijkheden die er zijn als het gaat om locaties voor jouw boudoir shoot. Het kiezen van de juiste plek is belangrijk om zo het perfecte plaatje te creëren dat helemaal bij jou past. Geloof me, de locatie heeft een enorme invloed op de sfeer en is veel meer dan alleen een achtergrond voor de foto's. Daarom wil ik hier graag een hele pagina aan wijden, zodat jij alle mogelijkheden kunt ontdekken.

Vaak krijg ik de vraag: "Heb je een studio waar de shoot plaatsvindt?" Mijn antwoord is simpel: Nee, ik werk niet met een vaste studio. Ik vind het juist geweldig om samen met jou op zoek te gaan naar de perfecte locatie die past bij jou en jouw wensen.

Waarom geen vaste studio?

Ik houd niet van beperkingen. Ik geloof in de vrijheid en mogelijkheden van verschillende locaties. Jouw shoot moet net zo uniek zijn als jijzelf! Iedereen heeft zijn eigen stijl, smaak en voorkeuren. Dus waarom zouden we ons beperken tot één locatie als er een hele wereld aan mogelijkheden is?

Een wereld vol mogelijkheden

Er is zoveel mogelijk als het gaat om locaties, en ik begrijp dat dit een lastige keuze kan zijn. Misschien weet je niet eens wat er allemaal mogelijk is. Daarom heb ik een verzameling gemaakt van geweldige locaties die perfect geschikt zijn voor boudoirfotografie. Van stoere industriële settings tot romantische hotelkamers. Locaties met donkere elementen die een mysterieuze sfeer creëren, of juist lichte omgevingen. Maar ook bij jou thuis, op je eigen veilige plekje, is mogelijk. Ben je meer een natuurmens? Dan is een boudoir shoot in de buitenlucht tussen de bloeiende heide of op het strand tijdens het gouden uur ook een optie.

Maatwerk

Het draait allemaal om JOU. Jouw dromen, jouw wensen, jouw stijl. Tijdens ons kennismakingsgesprek duiken we samen in alle mogelijkheden. Samen bespreken we jouw wensen, voorkeuren en ideeën, en ik help je bij het kiezen van de locatie die perfect aansluit bij jouw visie voor de perfecte boudoir shoot.

HIERONDER GEEF IK JE ALVAST EEN SENAK PEEK VAN ALLE MOGELIJKHEDEN

Fabriek Zuidermeer

Fabriek Zuidermeer wat een te gekke locatie! Ik heb hier al vaker mogen shooten en keer op keer is het feest om hier aan de slag te gaan met het maken van prachtige beelden. Als de zon schijnt ligt de gehele studio op, maar ook zonder zon is het lichtinval op deze locatie waanzinnig. 

De kosten voor het huren van deze studio: €175,-

*Wil jij hier mega graag shooten, plan dan snel wat in. Deze locatie gaat er helaas mee stoppen. 

De Smederij Epe

Wederom een industriële locatie, maar met een hele andere sfeer als Fabriek Zuidermeer. De Smederij is een unieke locatie met prachtige ramen. Als je het mij vraagt te gek voor boudoir shoots!
De tegenstrijdigheden van een ruwe locatie samen met de ronde vormen van een vrouwenlijf, I LOVE IT!  

De kosten voor het huren van deze studio: €175,-

Veilig in je eigen huis

Misschien is het eerste wat je nu denkt; "Mmmm ik weet het niet, ik heb niet z'n mooi huis." 
Maar geloof mij elk huis heeft mooie plekjes waar we een shoot om heen kunnen bouwen. De foto's die je huer boven ziet, zijn allemaal gemaakt in huizen waarschijnlijk niet veel anders dan die van jouw. 

Twijfel je of jouw huis geschikt is? Je mag altijd een filmpje sturen en dan kijk ik met je mee.

Studio Spyker

Deze fijne authentieke studio is gelegen in Arnhem. De studio heeft grote ramen, mooi lichtinval, een prachtige houten vloer en heb je dat plafon gezien? Deze studio heeft een frisse maar warme uitstraling die perfect past bij boudoir. 

De kosten voor het huren van deze studio: €170,-

iris-4.jpg

RELEASE YOUR INNER WILD SIDE

LET'S CAPTURE YOUR
MOST AUTHENTIC SELF

bottom of page